NÖJDA KUNDER

Jag är så glad att jag för drygt två år sedan börjande träna med Naturträning! Träningsformen är fantastisk och passar mig perfekt. Det är magiskt att vara ute i alla väder och peppande att träna tillsammans med andra. Min kropp har blivit starkare och det känns så bra. Jag har vid flera tillfällen träffat Louise som PT och då både tränat individuellt men även pratat om kost och näringslära. Jag uppskattar Louise otroligt mycket!

- Lena Kraitsik

Louise från Naturträning har skapat en härlig grupp av träningsintresserade och fått till en fantastisk glädje och sug efter att träna mer. Att vara ute i alla väder är underbart! Louise bygger upp ett otroligt bra program under säsongen som går igenom hela kroppen.

- Kersti Kempe

Tokjobbigt för mig som är i stort behov av att delta. Det är riktigt skojigt och lekfullt, så det väger upp! Och så himla härligt att vara ute! Jag är både nöjd och taggad!

- Eva Remnelius

Naturträning är en så rolig träningsform. Inspirerande att träna med andra och underbart att vara i skogen. Min vanliga jogg har fått sällskap av roliga övningar för hela kroppen!

- Malin Eriksson

Passar olika nivåer och man gör övning utifrån egen förmåga. Med en glad, tydlig och pigg ledare som motiverar och peppar! Jag har fått medvetenhet om löpteknik och passande övningar för både styrka, kondition, balans och stabilitet. Naturträning har gett mig inspiration om hur jag själv kan lägga upp egen träning utomhus där jag tidigare bara gett mig ut och sprungit en sträcka.

- Maria Aspenberg

Fem stjärnor av fem möjliga!!!

- Caroline Mårtensson

Kul att känna att man klarar mer och mer. För 10 veckor sen hade jag inte fixat dagens pass!

- Johan Kalodimos

Tack för dagens träningsvärk!

- Caroline Andersson

Har fått bättre kondition, gått ner fyra kilo och har fått muskler som jag aldrig sett innan. Har blivit en gladare person och känner suget efter att träna. Jag älskar upplägget på passen! Blandat upplägg med kondition och styrka. Stort plus att en gör i sin egna takt och att Louise inte står och skriker på en att öka. Jag har bara en massa plus till Louise. Du får inte sluta med Naturträning nu när jag äntligen hittat något som passar mig!

- Emma Gustafsson

Naturträning har med råge överträffat mina förväntningar. Jag studsar lätt till träningen 2 gånger i veckan och blir lika förvånad varje gång att träningen går så fort och jag inte hunnit tänka på att det är jobbigt att träna. Min kondition har förbättrats och jag känner mig mycket starkare på bara 10 veckor. Jag har dessutom gått ner mycket i vikt. Till en början var jag tveksam till att träna i grupp på olika nivåer men det löser Louise alla tiders så att alla får träna på sin nivå. Full pott ger jag Louise och Naturträning!

- Emma Storåkers

Jag vill tacka dig för din fantastiska inspiration till rörelseglädje i naturen!

- Jessi Hagman

Tack för inspirerande och kul träning! Jag har haft svårt att komma igång och träna med småbarn men med de pass du har är det svårt att ha några ursäkter! Dessutom är det så härligt att vara utomhus och kul övningar! Känner också att det gett resultat för bikinin i sommar!

- Martina Bozzo

Här kommer lite feedback efter 10 veckors fantastisk träning. Tack vare Naturträning lyckades jag dra mig runt 5 km utan uppehåll ikväll. Eftersom det är ett antal år sen jag lyckades med bragden att springa 5 km utan stop får detta ses som något i hästväg. Dessutom i avsaknad av blodsmak i munnen, svarta prickar framför ögonen eller sprängande lungor. Med andra ord har du lyckats göra underverk med tanke på att jag är i total avsaknad av springtalang och därför avskyr att röra mig i alla former högre tempo. Bra gjort! 

- Charlotte Selander

Jag gick med i gruppen för att "Naturträning" dök upp i mitt flöde i facebook - vilket jag är väldigt tacksam för. Jag har haft gymkort i x antal år, men inte hittat min grej - alltid kommit av mig nån vecka in i träningen. Naturträning är ju underbart!

Oavsett hur stressad jag varit över jobbet eller annars irriterad, så har det släppt direkt när träningspasset kört igång. Passen har varit varierande. Det är toppen när man kan göra efter egen förmåga men ändå tillsammans. 

Jag har gått från att vara lite av en latmask till att verkligen vilja utmana mig själv och inte ta några genvägar. Underbart med utomhusträning - det lockar mycket mer att spendera en timme ute än inne på ett gym!

Bevis på att Louises träning är rolig och motiverande: efter 9 timmar på resande fot förra tisdagen, tänkte när jag kom hem kl 18:30 "Jag hinner ju till passet som börjar kl 19" och så gick jag. 

- Anna Hildén

Något för alla. Tränar och stärker kroppen så man gör rätt. Allt från intervaller till styrka i yogatempo. I alla väder. På toppen naturen och en enormt kompetent ledare.

- Sara T Borgström

Naturträning är en kanonbra träningsform. Det är roligt och givande att träna tillsammans med andra. Att desutom få vara utomhus och träna gör det hela ännu bättre. Naturträningen har fått mig att växa som person och att upptäcka helt nya stykor och förmågor hos mig själv som jag inte var medveten om förut. 

- Maria Aronsson 

Jag tycker att träningen är väldigt bra för mig. Den utvecklar mig som löpare och hjälper mig förebygga skador samt fokus på en kropp som ska hålla. Jätte bra!!!

- Katarina Söderbäck

Nu vill jag tacka dig 🙏🏼

🌱Tack för all inspiration du givit mig!

🌱Tack för att du fått mig att förstå att jag orkar mer än jag tror!

🌱Tack för alla övningar som kompletterar en joggingtur!

🌱Tack är att du visat att alla väder är bra träningsväder, med rätt kläder!

🌱Tack för alla upplevelser på träningsresorna. ☀️🏃🏻‍♀️✈️

🌱Tack för all pepp och den träningsglädje du sprider. ❤️

- Malin Eriksson

MAMMATRÄNING

Träningen är rolig och har gjort mig pigg och stark. Redan efter ca tre veckor kände jag stor skillnad i kroppen, framförallt i bålen. Upplägget är bra med övningar som gradvis blir tyngre och mer utmanande, och där Louise får med alla på tåget. Jag är van att träna men tycker ändå att den här strukturen på träning är svår att få till själv, speciellt med en bebis. Här kan man ´bara´dyka upp och följa instruktionerna och ha roligt samtidigt som man når resultat.

- Linnéa Björkehag, mammaträning

Träningen har varit toppen. Enkelt att anpassa till sin egen nivå. Det har varit bra att du ständigt påmint om att spänna bäckenbotten och att du förklarat varför man ska göra på ett visst sätt. Tack för dessa 8 veckor.

- Sofi Tillander

Jag kan verkligen rekommendera Naturträning. Så himla härligt sätt att komma igång igen efter två täta graviditeter och perfekt att man får vara ute samtidigt. Redan efter några veckor kände jag verkligen skillnad att jag orkar mer i vardagen och har en bättre hållning. Jag känner mig stark igen och är motiverad att träna vidare. 

- Caroline Hildemo

Stort tack för dessa veckor! 

Innan jag började kursen kunde jag knappt komma upp i en sit-up. Tills nu, nu kan jag göra en ”diagonal fällkniv” utan några problem. Du har lärt mig att hitta tillbaka till mina muskler som jag hade innan graviditeten och förlossningen på ett säkert och kontrollerat sätt. Kunskapen som du har lärt mig inom träningen är något som jag kommer ta med mig resten av livet. 

- Sara Dahlros

Din träning gör all skillnad för mig vad gäller bäckenbottenträning. Och även för övrigt med styrketräningen förstås, superbra upplägg!! Märker stor skillnad jämfört med efter förra graviditeten plus förlossning angående bäckenbotten och är så himla glad för det! Vågar nästan tro att jag kommer kunna springa/löpträna igen.

All cred! 👍🤩

- Eva Hegelund

Det har varit jättekul och inspirerande veckor tillsammans med dig och alla andra mammor!

- Jenny Greisz

Rolig och varierande träning där varje pass ser olika ut. Passar alla nivåer från nybörjare till vältränad, alla kan vara med! 

- Sofia Jedholm

Mammaträningen är den perfekta träningsformen om man vill slippa trängas inomhus på ett gym. Perfekt blanding av styrke- och rörlighetsövningar man behöver som nybliven mamma, och man börjar känna en skillnad strax efter endast några pass!

- Solveig Cosser

Jag tycker att mammaträningen var så himla bra! För mig var det viktigt att börja på rätt nivå, vilket du hjälpte mig med redan före jag anmält mig. Superservice! Sen var det en sådan lättnad att nivån var så lagom när första passet väl var. Jag hade inte tränat sedan innan min första graviditet (2,5 år) o jag klarade ändå av hela passet. Samtidigt var det inte för enkelt! Och du lägger på övningar och pushar i ett bra tempo så att man kan välja efter sin egen vilja och ambitionsnivå. Varje pass var utmanande men genomförbara vilket gjorde att jag ville gå nästa gång också. Och att va ute och träna, så skönt!

- Louise Pettersson

Vill passa på att tacka så mycket för den här terminen! Känner mig både starkare och piggare. Tänk att jag hittat en träningsform som jag tycker är så kul! Lycka! Du är toppen Louise och du gör varje pass roligt och utmanande. Vi ses nästa år! 

- Anna Nygren

Jag tycker mammaträningen verkligen har varit:

- Väldigt bra anpassad med lite lugnare tempo och övningar i början och gradvis ökning när du sett att vi varit redo!

- Omväxlande! Även roligt att växla mellan individuell träning och att man kör i par vissa moment.

- Jättebra med de olika intervallerna som du kört med oss varje pass!

- Anna-Maria Andersson

PERSONLIG TRÄNING

Reflekterade idag efter passet på hur mycket jag får ut av den individuella träningen. När jag köpte PT-tid var det mer för att kunna hålla igång träningen och som något kul när gym och inomhus gruppträning inte är lika aktuellt, men hade inte alls insett hur mycket teknik det fanns att få med. Jättekul och peppande att komma på att de finns så mycket saker att bli bättre på (dessutom när det gör sån stor skillnad). Så jag är toknöjd med PT-träningen!

- Sofi Jonsson

Vill bara säga att mitt knä känns i princip ingenting längre. Jag har haft ont i det sen Dec 2017 och ibland har det som jag sagt bara vikt sig och så. Jag är väldigt glad och det känns att träningen med dig verkligen ger resultat. Var ute igår kväll och körde lite backintervaller på tre olika backar och det var ca 1 km mellan backarna så jag sprang järnet mellan backarna och lite styrka och sen 2 backintervaller per backe och hem. Det gick snabbt och det kändes som jag hade superstyrka i benen! 😃💪

- Magnus Bokström

Efter många år med olika PT tränare på gym så slår Naturträning med Louise det mesta. Kombinationen att få vara ute i friska luften med perfekt anpassade personliga träningspass efter ens egen förmåga. Man går inte hem besviken efter ett träningspass med Louise!

- Ori Perbro

Jag blev så glad idag. Jag har precis sprungit en mil för första gången på flera månader. Tusen, tusen tack för att du hjälper mig på vägen mot att kunna springa igen!

- Kristina Jakobsson

Louise är fantastisk. Har fått trötta, lata mig att komma till gymmet och slita som attan. Kontrollerat, roligt och målmedvetet. Vi snackar inte om BMI och sånt. Vi fokuserar främst på att det inte ska göra omotiverat ont i kroppen, jag ska bli stark, stabil och få bättre kondis. Eventuella bonuseffekter kommer på köpet. För den som vill träffa en härlig, ung PT-tjej med rätt fokus och förmåga att lyssna in kunden, ja då kan jag varmt rekommendera Louise.

- Katarina Nilsson

Louise hjälpte mig att bygga upp en grundstyrka och rörlighet som jag tidigare aldrig haft genom att anpassa träningen till en bra nivå för mig samtidigt som det var utmanande. Genom att Louise är otroligt peppande och lyhörd gick jag alltid glad och mör i kroppen från mina pass. Louise hjälpte mig att göra träningen till en självklar del i vardagen som jag ofta ser fram emot och som i sin tur har resulterat i ett vämående som för mig helt klart är värt att invistera tid och pengar i.

- Erika Andersson

Louise, tack för allt du lärt mig! Tränar på egen hand nu och det går toppen. Så glad och tacksam att jag fått gå i din skola. Kram!

- Magdalena Ericsson

Kunde inte fått en bättre PT. Louise har hjälpt mig komma igång och hitta motivationen att träna igen efter en lång tids träningsuppehåll när jag inte kunde motivera mig att komma igång själv. Nu får jag hjälp att bygga upp styrka och rörlighet och jag som aldrig gillat styrketräning, lyfter vikter och tycker det är riktigt kul! Vem hade kunnat tro det! Det jag gillar med Louise är att hon är tydlig, hon utgår i från mina mål och min kropps förutsättningar och gör det enkelt. Redan efter ett par veckor var kroppen starkare och smidigare och jag äter bättre.

- Tina Flood