PERSONLIG TRÄNING

Välkommen till Naturträning i Täby!Varför personlig träning?

Expertishjälp
Din coach hjälper dig med ett individanpassat program. Styrkor och svagheter testas, så att du tränar rätt från början. 

Privat på dina tider
Träningen sker privat de tider som passar ditt schema. Detta ökar bland annat möjligheterna för att träningen blir av.

Din kropp, din takt
Hela passet ligger 100% fokus på dig, något som är svårt att uppnå på gruppass. Detta bidrar till bättre utveckling i din träning.

Din hälsa räknas
Träningen är bara en bråkdel av allt du gör på en vecka. Vi tar hänsyn till hur din vardag ser ut - jobb, sömn och kostvanor.

Din personliga tränare

Hej och välkommen till Naturträning! Jag heter Louise Wibom, personlig tränare och grundare av Naturträning.

Utbildningar och meriter: 

  • 30 HP Hälsopedagogik på Gymnastik- och idrottshögskolan. 

  • Licensierad personlig tränare via The Academy. 

  • Certifierad gravid- och mammatränare via S.A.F.E.

  • Certifierad löpcoach via Runacademy och Konditionsidrott.

  • Certifierad kampsportsinstruktör via Svenska Budo- och kampsportsförbundet.

  • Svart bälte i Karate. 

TRÄNINGSPAUS

Just nu tar jag inte emot nya PT-klienter.
Anmäl ditt intresse för personlig träning HT24 genom att klicka här:

Inriktningar

Styrketräning

Bli starkare, smidig och stabil! Förebygg smärta och bli medveten om allt fantastiskt din kropp klarar av. Vi tränar med kroppsvikt, gummiband och stenar som redskap. Styrketräningen anpassas utifrån dina förutsättningar och mål.

Löpning

Ta din löpning till nästa nivå! Vi analyserar din löpteknik och utifrån resultatet får du anpassade övningar för ökad löpstyrka och förbättrad löpteknik. Lär dig att springa längre och snabbare med teknik som jobbar med, och inte emot, kroppen.

Mammaträning

Anpassad träning under och efter din graviditet. Vi startar med fokus på bål- och bäckenbottenstyrka och bygger vidare ditt träningsupplägg utifrån det. Ditt barn kan självklart vara med på passet. Må bra fysiskt och mentalt, bli starkare inifrån och ut! 


BOKA PERSONLIG TRÄNING

PLATS 

Enstaspårets början, Ensta krog, Stockholmsvägen 205. Ligger intill en stor parkering. OBS! Kom ihåg p-skiva. 

PRIS

  • En person 790:- första tillfället, därefter 690:- per pass
  • Två personer 990:- första tillfället, därefter 790:- per pass

Tjänsten är friskvårdsberättigad. Första tillfället inkluderar teknikanalys, screening, rådgivning och skapande av en personlig träningsplanering.

TRÄNINGSPAUS

Just nu tar jag inte emot nya PT-klienter.
Anmäl ditt intresse för personlig träning HT24 genom att klicka här:

PERSONLIG TRÄNING I GRUPP

Är ni ett gäng som vill träna tillsammans med PT i grupp? 

Klicka här!

GRUPPFÖRFRÅGAN


Nöjda kunder

Jag blev så glad idag. Jag har precis sprungit en mil för första gången på flera månader. Tusen, tusen tack för att du hjälper mig på vägen mot att kunna springa igen!

- Kristina Jakobsson

Kunde inte fått en bättre PT. Louise har hjälpt mig komma igång och hitta motivationen att träna igen efter en lång tids träningsuppehåll när jag inte kunde motivera mig att komma igång själv. Nu får jag hjälp att bygga upp styrka och rörlighet och jag som aldrig gillat styrketräning, är i gymmet och lyfter vikter och tycker det är riktigt kul! Vem hade kunnat tro det! Det jag gillar med Louise är att hon är tydlig, hon utgår i från mina mål och min kropps förutsättningar och gör det enkelt. Redan efter ett par veckor var kroppen starkare och smidigare och jag äter bättre.

- Tina Flood

Louise är fantastisk. Har fått trötta, lata mig att komma till gymmet och slita som attan. Kontrollerat, roligt och målmedvetet. Vi snackar inte om BMI och sånt. Vi fokuserar främst på att det inte ska göra omotiverat ont i kroppen, jag ska bli stark, stabil och få bättre kondis. Eventuella bonuseffekter kommer på köpet. För den som vill träffa en härlig, ung PT-tjej med rätt fokus och förmåga att lyssna in kunden, ja då kan jag varmt rekommendera Louise.

- Katarina Nilsson

Reflekterade idag efter passet på hur mycket jag får ut av den individuella träningen. När jag köpte PT-tid var det mer för att kunna hålla igång träningen och som något kul när gym och inomhus gruppträning inte är lika aktuellt, men hade inte alls insett hur mycket teknik det fanns att få med. Jättekul och peppande att komma på att de finns så mycket saker att bli bättre på (dessutom när det gör sån stor skillnad). Så jag är toknöjd med PT-träningen!

- Sofi Jonsson