PERSONLIG TRÄNING

Välkommen till Naturträning i Täby!Varför personlig träning?

Expertishjälp
Din coach hjälper dig med ett individanpassat program. Styrkor och svagheter testas, så att kroppen tränas rätt från början. 

Privat på dina tider
Träningen sker privat de tider som passar ditt schema. Detta ökar möjligheterna för att träningen blir av.

Din kropp, din takt
Hela passet ligger 100% fokus på dig, något som är svårt att uppnå på gruppass. Detta bidrar till snabbare utveckling i din träning.

Hälsan räknas
Träningen är bara en bråkdel av allt du gör på en vecka. Vi tar hänsyn till hur din vardag ser ut - jobb, sömn och kostvanor.

Din personliga tränare

Hej och välkommen till Naturträning! Jag heter Louise Wibom - personlig tränare och grundare av Naturträning.

Utbildningar och meriter: 

  • 30 HP Hälsopedagogik på Gymnastik- och idrottshögskolan. 

  • Licensierad personlig tränare via The Academy. 

  • Certifierad gravid- och mammatränare via S.A.F.E.

  • Certifierad löpcoach via Runacademy och Konditionsidrott.

  • Certifierad kampsportsinstruktör via Svenska Budo- och kampsportsförbundet.

  • Svart bälte i Karate. 

Du kan träna för hälsa och du kan träna för prestation och dessa två behöver inte nödvändigtvis vara samma sak. Beroende på vad som passar dig just nu sätter vi tillsammans upp hälsofrämjande mål eller prestationsinriktade mål.

Hör av dig vid frågor eller om du vill boka en konsultation!

Inriktningar

Styrka

Bli stark(are), smidig och stabil samtidigt som du motverkar smärta. Bli medveten om allt fantastiskt din kropp kan klara av och få mer ork i vardagen, både mentalt och fysiskt.  Med kroppsvikt och stenar kommer vi långt. Tränar du inomhus finns även tillgång till fria vikter, kettlebells och gummiband. Funktionell styrka för en funktionell vardag.

Löpning

Ta din löpning till nästa nivå! Oavsett om du vill delta i ett lopp, förbättra en tid eller nyss börjat springa lägger vi upp träningen efter det. Vi analyserar din löpteknik och utifrån resultatet får du anpassade övningar för ökad löpstyrka och förbättrad löpteknik. Lär dig att springa längre och snabbare med teknik som jobbar med, och inte emot, kroppen.

Karate & självförsvar

Kampsport är en mångsidig och svettig träningsform som ökar din smidighet, uthållighet och styrka - både mentalt och fysiskt. Rörlighet och styrketräning kombineras med teknikträning. Oavsett om du vill sparka högt, bli smidigare eller kunna försvara dig själv. Vi tränar på Combat Academy kampsportcenter i Täby.BOKA PERSONLIG TRÄNING

Priser

Utomhus

Första tillfället*: 650:-  

10 gånger: 4 900:- (490:-/pass)

Inomhus

Första tillfället*: 790:- 

10 gånger: 6 400:- (640:-/pass)

Vi tränar på Combat Academy kampsportcenter, Stockholmsvägen 116G. Tillgång till omklädningsrum och dusch samt 2 min gång till Roslagsbanan.

*Som gruppträningsdeltagare betalar du ingen startavgift. 

Tjänsten är friskvårdsberättigad. Första tillfället inkluderar teknikanalys, screening, rådgivning och skapande av en personlig träningsplanering.

PERSONLIG TRÄNING I GRUPP?

Är ni ett gäng som vill träna tillsammans med PT i grupp - klicka här:

Nöjda kunder

Jag blev så glad idag. Jag har precis sprungit en mil för första gången på flera månader. Tusen, tusen tack för att du hjälper mig på vägen mot att kunna springa igen!

- Kristina Jakobsson

Kunde inte fått en bättre PT. Louise har hjälpt mig komma igång och hitta motivationen att träna igen efter en lång tids träningsuppehåll när jag inte kunde motivera mig att komma igång själv. Nu får jag hjälp att bygga upp styrka och rörlighet och jag som aldrig gillat styrketräning, är i gymmet och lyfter vikter och tycker det är riktigt kul! Vem hade kunnat tro det! Det jag gillar med Louise är att hon är tydlig, hon utgår i från mina mål och min kropps förutsättningar och gör det enkelt. Redan efter ett par veckor var kroppen starkare och smidigare och jag äter bättre.

- Tina Flood

Louise är fantastisk. Har fått trötta, lata mig att komma till gymmet och slita som attan. Kontrollerat, roligt och målmedvetet. Vi snackar inte om BMI och sånt. Vi fokuserar främst på att det inte ska göra omotiverat ont i kroppen, jag ska bli stark, stabil och få bättre kondis. Eventuella bonuseffekter kommer på köpet. För den som vill träffa en härlig, ung PT-tjej med rätt fokus och förmåga att lyssna in kunden, ja då kan jag varmt rekommendera Louise.

- Katarina Nilsson