MAMMATRÄNING HÖSTEN 2019

Välkommen till Naturträning i Täby!


Följ med oss ut i naturen och motiveras, svettas, få energi och ha roligt! 

Mammaträningen är anpassad för dig som nyligen fött barn och träningsupplägget följer en tydlig progression. De första veckorna ligger stort fokus på att träna kontroll och styrka i bäckenbotten- och bålmuskulatur. 

Du utmanas varje vecka på din nivå då träningen alltid individanpassas efter dina förutsättningar, oavsett tidigare träningserfarenhet. Inifrån och ut bygger vi upp en stark kropp på ett säkert och effektivt sätt.


MAMMATRÄNING okt-DEC

Kurslängd: 14/10 - 12/12

OBS! Ingen träning tors 14/11 pga träningsresa. 

Plats 

Enstaspåret vid Ensta krog i Täby. 

Omklädningsrum med dusch, bastu och toalett finns intill parkeringen. 


Schema

För att träningen ska bli så personlig och individanpassad som möjligt är det i varje grupp ett begränsat antal platser.

Nivå 1

 • Måndagar kl 09.30
 • Torsdagar kl 09.30
Nivå 1 - FULLT!

Nivå 2 

 • Måndagar kl 10.30
 • Torsdagar kl 10.30 
Nivå 2 - få platser kvar!


Nivåbeskrivning 

Nivåindelningen baseras på tidigare träningserfarenhet, antal månader sedan förlossningen och eventuella bäckenbotten- och bålrelaterade besvär. 

Nivå 1 håller lugnare tempo. Vi fokuserar extra mycket på bäckenbottenaktivering och springer inte. Ca 2-5 månader sedan förlossning. 

Nivå 2 håller högre tempo. Du har inga komplikationer och god kontroll över bäckenbotten även vid tyngre yttre belastning. Ca 5+ månader sedan förlossning. 


Pris

Mammaträning okt-dec: 1590:- 

Klippkort 10 ggr: 1290:- (giltigt hela kursperioden)

Vill du vara med?

Anmälan är öppen hela veckan!


Inte riktigt dags än..?

I vår 2020 startar en ny kursomgång. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig när anmälan öppnat.


Rörelseglädje

Ditt barn är självklart varmt välkommet att vara med på varje pass, både på mattan och i vagnen! Regelbunden rörelse gör att du sover bättre, orkar mer i vardagen och blir glad.

Ute året om

Vi tränar utomhus oavsett väder. Vistelse i naturen har visat sig sänka stresshormoner, motverka depression, öka immunförsvaret och ge kroppen mer D-vitamin.

För alla

Både träningsvana motionärer och nybörjare kan vara med på mammaträningen. Du kan på varje pass anpassa intensiteten efter din personliga nivå och tidigare erfarenhet. Inför träningspasset:

 • Ha på dig en bekväm sport-bh, gärna en med korslagda band i ryggen, och sköna träningskläder som tål säsongens väder.  
 • Ha med dig träningshandskar.  
 • Ta med ett underlag att träna på, exempelvis en yogamatta eller picknick filt.  
 • Fyll på med mat innan och efter träningen (särskilt om du ammar)."Jag kan verkligen rekommendera Naturträning! Så himla härligt sätt att komma igång igen efter två täta graviditeter och perfekt att man får vara ute samtidigt. Redan efter några veckor kände jag verkligen skillnad, att jag orkar mer i vardagen och har en bättre hållning. Jag känner mig stark igen och motiverad att träna vidare."

- Caroline Hildemo

DIN NATURTRÄNARE

Hej! Jag heter Louise Wibom - grundare av Naturträning och licensierad personlig tränare med vidareutbildning inom gravid- och mammaträning. 

Här är 3 punkter att pricka av innan du börjar på mammaträningen: 

 • Se till att det gått 6-8 veckor efter förlossningen.
 • Du ska ha varit på efterkontroll och fått OK av din barnmorska att träna.
 • Du ska kunna gå promenader i högre tempo utan komplikationer.  

Är du osäker på om du kan delta, har frågor eller behöver mer individanpassad träning och vill boka personlig träning är det bara att du hör av dig.