TRÄNINGSGLÄDJE I FRISK LUFT

Stärk kroppen och knoppen med varierande träning i naturen. En kul mix av styrka, rörlighet och kondition!GRUPPER

GRUPP 1

Vi går grundligt genom kroppens basrörelser, teknik och form. Stort fokus ligger på styrka och rörlighet medan löpningen sker i korta sträckor. Du har stor möjlighet att själv anpassa intensiteten i varje moment. Träningen är utmanande och lägger en stabil grund för framtida utveckling!


GRUPP 2

Du vill öka intensiteten ytterligare och är skadefri. Du har vana av rörlighets-, konditions- och styrketräning. Vi har kortare vila mellan alla övningar och springer intervaller ibland. Vi tränar även hopp och riktningsförändringar. Du har inget emot tunga stenar och tuffare terräng i skogen!


GRUPP 3 

Vi utgår från samma upplägg som grupp 2, men med något mer löpfokus. Utöver styrke- och rörlighetsträning springer vi intervaller varje pass, allt från korta spurtar i backe till 4x4 min intervaller. Löpningen sker fram om tillbaka på ett område vilket gör att du kan välja tempo själv. 


Passar olika nivåer och man gör övning utifrån egen förmåga. Med en glad, tydlig och pigg ledare som motiverar och peppar! Jag har fått medvetenhet om löpteknik och passande övningar för både styrka, kondition, balans och stabilitet. Naturträning har gett mig inspiration om hur jag själv kan lägga upp egen träning utomhus där jag tidigare bara gett mig ut och sprungit en sträcka.

- Maria Aspenberg, nöjda kunder

NÄSTA START: AUGKURSLÄNGD: 16/8 - 31/10

Smygstart vecka 32. Schema och mer info kommer snart!

PLATS

Enstaspåret vid Ensta krog i Täby.

Vi möts vid spårkartan intill Enstaspårets parkering, kom ihåg p-skiva. Träningspassen pågår ca 55 min. 

SCHEMA
VARDAGAR
Grupp 1
  • mån & ons kl 17.30 
Grupp 2
  • tis & tors kl 18.15
Grupp 3 
  • tis & tors kl 19.15
HELGER
  • terränglördag kl 9.30
  • söndagsträning kl 10
  • söndagslöpning kl 16

PRIS
Fullt medlemskap: 1990:-
Halvt medlemskap: 1690:-

Anmäl dig här


HELGPASS BESKRIVNING

På söndagar tränar alla grupper tillsammans. 

TERRÄNGLÖRDAG

Mycket fokus på styrka och rörlighet, varvat med terränglöpning i intervallform. Oftast håller vi oss på ett och samma ställe i skogen under intervallerna vilket innebär att du själv kan bestämma tempo och löpsträcka.

SÖNDAGSTRÄNING

Vi tränar efter veckans tema. Går att anpassa efter din nivå. 

SÖNDAGSLÖPNING

Löpning hela passet! Vi springer längre intervaller (1-10 min med gåvila), total sträcka ca 5-8 km.
Rullande schema: vecka 32, 35, 38, 41 Visinge Bergtorp/Löttingelundsvägen, vecka 33, 36, 39, 42 Mörtsjön (vid Sollentunavägen 72, där ligger en gammal förskola och parkeringsplats), vecka 34, 37, 40, 43 Skavlöten friluftsgård.


Naturträning är en så rolig träningsform. Inspirerande att träna med andra och underbart att vara i skogen. Min vanliga jogg har fått sällskap av roliga övningar för hela kroppen!

- Malin Eriksson

Kul att känna att man klarar mer och mer. För 10 veckor sen hade jag inte fixat dagens pass!

- Johan Kalodimos

Något för alla. Tränar och stärker kroppen så man gör rätt. Allt från intervaller till styrka i yogatempo. I alla väder. På toppen naturen och en enormt kompetent ledare.

- Sara T Borgström


VECKANS TEMA

Varje vecka fördjupar vi oss inom ett tema. 

KOMMER SNART!